Tjenester - Automek as

Gå til innhold
Service og reparasjoner
Vi utfører service og reparasjon på alle bilmerker opp til 7.500 kg. Har du nyere bil med nybilgaranti, kan du trygt ta service hos oss uten innvirkning på nybilgarantien.
Vi har alltid det nyeste innen diagnose og spesialutstyr, og alle våre mekanikere / teknikere har fagbrev og lang erfaring. Du som kunde skal føle deg trygg på å velge Automek som ditt verksted.
EU-kontroll
EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.
Husk å bestille kontroll i god tid før fristen!

Klikk her for sjekk av neste EU kontroll
Elbil
Automek er godkjent for service og reparasjon på el - og hybridbiler. Våre mekaniker er utdannet og kurset for å kunne ta vare på din elbil. Selv om en elbil ikke har en tradisjonell motor, skal den på lik linje med andre biler også ha service.

Bobil
Vi utfører reparasjoner og service som omhandler chassis, drivverk og motor. Vi etterstreber å ha konkurransedyktige priser på service, reparasjoner og EU-kontroll
Bilglass
Vi skifter og reparerer bilglass. Vårt verksted er avdeling for Riis Bilglass.

Riis Bilglass har spesialkompetanse for glass-arbeid og kalibrering av sensorer og kamera etter skifte. Riis Bilglass har avtale med alle forsikrings-selskap, og vi kan derfor utføre dette for deg gjennom din bilforsikring.

Reparasjon av steinsprut utfører vi GRATIS for deg – dersom du har kasko eller delkasko. Dersom ruten må skiftes, er det normalt en egenandel på 2000 - 2500 kr. Dette er avhengig av hvilket forsikringsselskap du bruker.
Dekk og felger
Vi kan anbefale riktige dekk til din bil og ditt behov. Vi har dekk og felger til de fleste biler. Vi fører alle dei kjente merkene som td. Nokian, Hankook og Continental.


Dekkhotell
Dekkhotell er enkelt og praktisk, og du sparer både tid og plass. Vi legger om dekkene for deg, maskinvasker og sjekker dekkene for skader. Dekkene blir oppbevart trygt, tørt, mørkt og riktig temperert for å bevare levetiden lengst mulig. Alt du må gjøre er å levere og hente bilen din til avtalt tid.

Utleige av tilhenger
  • Skaphengar
  • Varehenger
  • Bilfrakter
  • Messehenger

Utleige av bil
Vi har noen biler til utleige.
Salg av mopedbil
Vi er leverandør av Ligier mopedbil, i samarbeid med Mopedbil Norge.
Les mer om mopedbil her.
Salg av bilrekvisita
I kundemottaket har vi et utvalg av diverse utstyr til bil som f.eks. vindusviskere, olje, vaskemiddel mm. Vi kan også bestille utstyr.
Utviklet av LVB
Åpningstider:
Hverdager 8 - 16
Lør - søn: Stengt
Øyna 54
6200 Stranda
+ 47 70 26 04 77
automek@automek.no
Tilbake til innholdet