Våre tjenester - Automek AS

70 26 04 77
Gå til innhold
Tjenester
AUTORISERT BILVERKSTED: Vi utfører service og reparasjon på alle bilmerker opp til 7.500kg. Har du nyere bil med nybilgaranti, kan du trygt ta service hos oss og det vil ikke ha noen innvirkning på nybilgaranti. Vi har alltid det nyeste innen diagnose og spesialutstyr og alle våre mekanikere / teknikere har fagbrev og lang erfaring. Alt dette for å sikre at du som kunde skal føle deg trygg på å velge Automek som verksted.
ELBIL VERKSTED: Automek er gjennom Bilxtra, godkjent for service og reparasjon på EL. og hybridbiler. Våre mekaniker er utdannet og kurset for å kunne ta vare på din EL-bil.

Tips: Selv om en EL-bil ikke har en tradisjonell motor som trenger oljeskift osv, skal en EL-bil på lik linje med andre biler også ha service.
BOBIL REPARASJON OG SERVICE: Vi utfører reparasjoner og service som omhandler chassis, drivverk og motor. Vi etterstreber å ha konkurransedyktige priser på service, reparasjoner og EU-kontroll.
REPARASJON AV FRONTRUTER: Vårt verksted er en avdeling for Riis Bilglass
Vi skifter bilglass og reparerer bilglass. Riis Bilglass har spesialkompetanse for glass-arbeid og kalibrering av sensorer og kamera etter skifte. Riis Bilglass har avtale med alle forsikrings-selskap, og vi kan derfor utføre dette for deg gjennom din bilforsikring. Tips: Reparasjon av steinsprut utfører vi GRATIS for deg – dersom du har kasko eller delkasko. Dersom ruten må skiftes, er det normalt en egenandel på 2000,- til 2500,-kroner. Dette er avhengig av hvilket forsikringsselskap du bruker.
DEKKSALG: Vi  har dekk og felg til de fleste biler. Vi fører alle de kjente merkene som Nokian, Hankook, Continental,  osv. Ta kontakt for et tilbud til din bil, så kan vi anbefale riktig dekk til din bil og ditt behov.

DEKKHOTELL: Flere og flere velger å ha dekkene sine på dekkhotell som betyr at vi legger om for deg, vasker og sjekker hjulene som skal lagres, og oppbevarer dem trygt, tørt, mørkt og kjølig. Helt til du ringer og vil ha lagt om til en ny sesong.
Ser vi at de dekkene som tas av ikke holder en sesong til, får du beskjed og tilbud på nye dekk. Da kan du starte sesongen med nye, trygge dekk.
BILREKVISITA / DELER: Hos Automek finner du et bredt utvalg av bilrekvisita til din bil. Både innvendig og utvendig rekvisita som blant annet  kjøleboks, barneseter, bil-lys, takboks, takbøyler, caravan og tilhengerdeler osv. Kom innom oss å finn det tilbehøret som passer deg. Det vi ikke har, det skaffer vi.
EU-KONTROLL: EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.

Tips:
Husk å bestille kontroll i god tid før fristen! Klikk her for sjekk av neste EU kontroll?
MENY
Copyright: Automek AS - 2021
Øyna 54, 6200 Stranda
Telefon: 70 26 04 77
Åpent hverdager: 08 - 16
Lør-Søn: Stengt

FAKTURABEHANDLING:
Tilbake til innholdet